Για εμάς

Με πείρα τριών  γενεών, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο γαστρονομικά εκλεκτές γεύσεις και ποικιλίες τυριών.

Καθημερινά   συλλέγουμε το γάλα με σεβασμό στο κοπάδι μας ξεκινάει η τυροκόμηση ακολουθώντας αυστηρά τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

Η αρχή έγινε το 1954, όταν ο παππούς έφτιαχνε το αγαπημένο μας λαδοτύρι, ένα παλαιωμένο  τυράκι που ωριμάζει σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο τυλιγμένο με θρούμπι, που προσδίδει  τα ξεχωριστά αρώματά του, ενώ ωριμάζει για μήνες στο σκοτάδι. 

Το κατάστημά μας διαθέτει ακόμα ποικιλία από εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα της Μήλου καθώς και προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. 

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στο τυροκομείο μας καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η Φάρμα μας

Καθημερινά συλλέγουμε το φρέσκο κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που προέρχεται αποκλειστικά από την φάρμα μας.

Η διατροφή των ζώων μας βασίζεται αποκλειστικά στη χλωρίδα του νησιού , πλούσια σε μυρωδικά κ βότανα που λούζονται από τον αλατισμένο κυκλαδίτικο αέρα του νησιού μας.

Σεβόμενοι την πορεία της φύσης η παραγωγή μας ακολουθεί τις εποχές της γαλακτοφορίας των ζώων και αυτό με την σειρά του συμβάλλει σημαντικά στην εξαιρετική γεύση των προϊόντων μας.

Το Τυροκομείο

Στον Τριοβάσαλο Μήλου βρίσκεται το τυροκομείο μας ΦΑΡΜΑ ΜΗΛΟΥ, μια πρότυπη τυροκομική μονάδα.

Βασισμένοι στις παραδοσιακές τεχνικές και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του σήμερα είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε μαζί σας τα αγνά, χειροποίητα προϊόντα μας χωρίς συντηρητικά.

Με συνεχής ποιοτικούς ελέγχους και τηρώντας αυστηρά όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας παραμένουμε πιστοί στην τέχνη της τυροκόμησης , της ωρίμανσης και της γνησιότητας της γεύση, εξελίσσοντας την παράδοση με σεβασμό.

Φόρμα επικοινωνίας

Που θα μας βρείτε

Τριοβάσαλος,Μήλος,84800